top of page
LOGGA DUO STUDIO MARIA BANNER.jpg

Med ett kreativt sinne flätas Marias Grandelius Lindors olika grenar samman genom medvetna val för att uppnå hållbar livsstil och god hälsa. Genom att uppnå balans mellan färg, form, rörelse och vila skapar Maria upplevelser som väcker nyfikenhet för både kropp och knopp. Det ena spiller över till det andra och ger alltid mer…

 

Maria arbetar med hälsa och välmående i ett större perspektiv, vår hjärna påverkas av hur vi bor, arbetar och lever.

För att kunna uppnå god mental och fysisk hälsa krävs aktivitet, vila, näring, prestation, inspiration och goda relationer.

Vad omger vi oss med i vår vardag, materiellt och existentiellt, hur ger du utrymme för det enkla och vackra från vår natur?

Maria driver sin Studio i centrala Vetlanda sedan några år igen efter att i två år arbetat som Hälsocoach för Vetlanda Kommun.

9:30-10:30 

VÄLKOMMEN HEM TILL DIG SJÄLV tillsammans med YOGA EKSJÖ

Du välkomnas hem till dig själv för att kunna möta dagen utifrån dig själv. 

Med denna öppningsklass som delas mellan oss yogavänner, Maria från Duo Studio och Maria från Yoga Eksjö, kommer vi väva samman våra olika klasser till en härlig start på dagen. 

30 min + 30 min 

11:30-12:15

FÖRELÄSNING LIVSSTIL, HÄLSA & NEURODESIGN 

En föreläsning utifrån dina medvetna val om vad kan du göra för att uppnå hållbar hälsa över tid. 

Hur påverkas vi fysiskt, mentalt och själsligt av vår miljö och livsstil och vad kan vi göra åt det?

Vad säger forskningen om yoga, träning och vila, hur kan vi skapa en inredning för god hälsa, prestation och välmående genom Neurodesign.

Hur skapar man balans mellan färg, form, ljus och möblering utifrån vad du vill uppnå i din miljö. Vilka material, färger, dofter ger en harmonisk känsla och skapar trygghet, aktivitet eller återhämtning?

Designfulness är en revolutionerande hjärnforskning, hur påverkas vi ur ett större hälsoperspektiv, med hur vi bor, arbetar och lever. 

 

Vad kan vi lära oss av ny forskning och den uråldriga beprövade kunskapen inom den Japanska filosofin, Japonism (skogsbad, Feng Shui, Wabi Sabi och IKIGAI Meningen med Livet). 

 

14:45-15:15

MINDFULNESS PÅ BRYGGAN 

Det är helt gratis att andas, men ändå lägger vi så lite fokus på att andas rätt. Det är en skatt du bär på så hur kan du nyttja din kapacitet på bästa sätt. 

Du kommer bjudas in till olika inre upplevelser genom olika andningstekniker och med hjälp av våra olika sinnen. Låt inte yttre omständigheter som väder och vind hindra dig, utan se det som en möjlighet att uppleva nuet ännu mer.

 

15:30 -16:15

YIN YOGA NIDRA SAMLA DAGEN

Samla ihop din upplevelse för dagen i en återhämtade klass där alla dina intryck, känslor och upplevelse är välkomna.

Vi stillar sinnet, pulsen, kroppen med att landa in liggandes på mattan i en mjuk, varm känsla med filt och kuddar om så önskas. 

En tillåtande meditation till hela dig.  Det går inte att göra fel, för det finns inget du behöver göra under denna Yoga Nidra. 

bottom of page