top of page
PTIdha_iambyidha.jpg

Iam by Idha

Med IAM by Idha får du hjälp med det som just du behöver när det kommer till att nå hälsovinster. Hon är certifierad Personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach och stark-genom-klimakteriecoach.

 

Idha Gustafsson brinner för hälsa med allt vad det innebär. Att vi människor är olika är ju inget nytt, men varje person jag möter kräver en ny lösning! Vi behöver olika insatser olika tid i livet och just det brinner jag för att hjälpa andra med. Det kan vara träningsupplägg i gymmet, lära sig styrketräna, få till träning hemma, lära sig bättre alternativ kring kosten, hitta ett mer hållbart löpsteg eller bara komma igång att springa.

 

Mitt måtto är "Allt, men inte alltid". Du ska kunna njuta av allt du gillar, men inte alltid. Vi måste se till mängd och volym - inte för mycket mat eller träning och inte heller för lite! Jag hjälper dig hitta den balansen du behöver för att må så bra som möjligt eller nå de mål du siktar mot! Maila mig på info@iambyidha.se så tar vi det därifrån. Ta hand om dig!

09:45-10:15

Prova på pass PT-TRYCK&DRA

Här jobbar vi två och två med kroppsvikt utmana varandra i olika övningar. 30 minuter skratt och flås.

12:30-13:00

Prova på pass STYRKETRÄNING för löpare/nybörjare

Cirkelövningar som stärker den inre magmuskulaturen. Utmanar balansen och övar kroppskontroll. Det du behöver i vardag och i löpning.

30 min rolia och nyttiga övningar.

bottom of page