top of page
CeciliaBergander_edited.jpg
download.png

Cecilia Bergander
Hälsocenter Eksjö

unnamed_edited.jpg
Vetlanda-logo_edited.jpg

Edith Thormalm
Hälsocenter Vetlanda

Hälsocenter - Eksjö & Vetlanda

Hälsocenter arbetar med friskvård och hälsa och erbjuder coachande samtal till dig som vill göra en livsstilsförändring, för att du ska bli motiverad och välja sunda levnadsvanor.

 

På Hälsocenter kan du få coachning och stöd när du vill förändra dina levnadsvanor. Här arrangeras också gruppaktiviteter som ger social gemenskap. Fokus är att hela du ska må bra, både idag och i framtiden. Det kan handla om att förbättra matvanor, komma igång med din träning eller hitta en bra balans mellan aktivitet och vila.

 

Du kan också delta i olika gruppaktiviteter som ger social gemenskap. Hälsocenter är tillgänglig för vuxna invånare i Eksjö kommun och coachningen är kostnadsfri. Hälsocenter drivs i samverkan mellan Eksjö kommun, Region Jönköpings län, vårdcentraler Bra liv, föreningsliv och civilsamhälle.

 

Du kan bli rekommenderad att gå till hälsocoach via vårdpersonal, till exempel genom fysisk aktivitet på recept (FAR), eller så kan du själv kontakta hälsocoachen i din kommun.

 

På hälsocenter är du inskriven i sex månader, under den tiden får du möjlighet att genom samtal, rådgivning och fysisk aktivitet skapa sundare vanor.

16:00-16:30

Föreläsning: Hälsosamma levnadsvanor

bottom of page