top of page
hph-bild2.jpg

AKTIVITETER UTANFÖR SCHEMAT

Kom och möt våra fantastiska utställare, som bjuder på sig själva och har spännande produkter och tjänster för både kropp och sinne.

På Mingeltorget och på (plats kommer senare) finns det möjlighet att smaka på allt från teer till hälsokost. Det går även att köpa yogamattor, lokal honung, skönhetsprodukter, ringblomssalva och mycket mer på plats på Hotel Ullinge.

AnnicaZONterapi

Prova på zonterapi

Zonterapi rensar bort slaggprodukter, stärker ditt immunförsvar, minskar stress och får kroppen att slappna av. Ta chansen idag och prova på fot- eller ansiktszonterapi hos AnnicaZONterapi.

 

Tid: 15 min

Pris: 50 kr

Speed date med Coachning/kostrådgivning

Hur mår din kropp invändigt? Kom och möt oss på Forma Framtid för en speed date med coachning/kostrådgivning i fokus. Du får även testa vår sammansättningsvåg för att se hur kroppen mår invändigt. Ta reda på hur mycket muskler, fett och vatten du har i din kropp, olika typer av fetter och hur jämnt fördelat dina muskler sitter

 

Tid: 15min

Pris: 50 kr


Coachande samtal om dina levnadsvanor med Eksjös och Vetlandas hälsocoacher
Hälsocenter arbetar med friskvård och hälsa och erbjuder coachande samtal till dig som vill göra en livsstilsförändring, för att du ska bli motiverad och välja sunda levnadsvanor.

 

Här möter du Hälsocoacherna Cecilia Bergander och Edith Thormalm i ett prova på-samtal om hur du kan förändra dina levnadsvanor. Möjlighet finns att boka in
ett coachande samtal på plats i Eksjö eller Vetlanda för tid efter den 16 mars.


Tid: 15 min
Pris: gratis

Testa välgörande Rödljuslampa

Behandling med Rödljuslampa är bra för kroppen och motverkar inflammation, ger bättre hy ochökat välbefinnande i kroppen. Hos Mias Goda kan du idag få en möjlighet att testa den välgörande rödljusterapin.

Tid: 10 min

Prova på-behandling med Reiki
Hos Svanfors Harmoni & Hälsa får du prova på en fantastisk, djupavslappnande behandlingsmetod som bara måste upplevas. Reiki ger framförallt ett lugn och en trygghet men löser även upp blockeringar och aktiverar kroppens egen självläkande förmåga.

Prova på holistisk coachning

Har du en förändring du vill göra eller ett mål du skulle vilja uppnå, men är osäker på hur du ska ta dig dit?

 

Ett coachsamtal kan hjälpa dig att få den klarhet du behöver. Coachningen sker utomhus i Ullinges vackra omgivningar, så tänk kläder efter väder och ordentliga skor.

Tid: 30-40 minuter – bokas på plats

Pris: 50 kr

Prova-på Ansiktsbehandling med RF (åtstramning) och ultraljud (fettreducerande) 5+5 min 200 kr.

Tid: 5+5 min

Pris: 200kr

 

Smärtlindring och hudbesvär Terahertz-ljusterapi

Tid: 15min självservice

Pris: 100kr


Prova på klassisk massage

Med massage kan du på ett effektivt och njutningsfullt sätt bli av med värk och spänningar i hela kroppen samt minska trötthet och stress. Hos Havskog Massage får du idag prova på djupgående cirkulationsmassage. Ett urval av Maria Åkerbergs produkter finns också att köpa.


Tid: 15 min - bokas på plats
Pris: 50 kr

Vad vill du fråga PTn?

Välkommen att ställa din fråga om träning, övningar, kost, löpning, ja nästan vad som helst till PT IAMby Idha mellan kl. 15.00 – 16.00 under ett konsultationssamtal. Det finns också möjlighet att bokaupp sig för ett gratissamtal (20 – 30 min) som sker när det passar dig efter den 16 mars - fysiskt eller digitalt.

Tid: 15 min

Pris: gratis

 

Prova på Hot stone massage

Genom att använda varma lavastenar i kombination med mjuka massagerörelser kan Må Bra i kropp&själ hjälpa dig att slappna av och lindra spänningar. Varmt välkommen att prova på en massage med varma lavastenar (antingen rygg o nacke eller armar och ben).

 

Tid: 15 min

Pris: 50 kr


Synliggör din stress och återhämtning

Kom till WissWays coachinghörna och låt oss skapa en överblick som inte bara ger dig en tydlighet, utan också bygger en grund för en meningsfull vardag.


Tid: 25 minuter
Pris: 50kr

Coachande hälsosamtal

ADDA håller fokus på ett hälsoperspektiv som tar in alla aspekter av människan. Kom och prova på ett coachande hälsosamtal med PT Elin Sixtensson där du och ditt välmående är i fokus.


Hälsosamtalet erbjuds två gånger per hel timme under förmiddagen.


Tid: 15-20 min

bottom of page