top of page

VANLIGA FRÅGOR

1. Jag vill boka fler biljetter till eventet, hur gör jag då?

Än finns det platser kvar till eventet, så har du någon du vill ta med dig så köper ni fler biljetter här

2. Hur bokar jag in mig på ett pass/klass/behandling under eventet?

De flesta passen/klasserna/behandlingarna bokas på plats på eventdagen. I schemat som du hittar här och aktiviteterna utanför schemat som du hittar här ser du vad som erbjuds under dagen. Vissa pass/klasser/behandlingar är kostnadsfria medan vissa kostar en liten ”prova på summa”.

 

När du checkar in på eventet kommer du ha möjlighet att boka in dig på de pass/klasser/behandlingar som du önskar deltaga på under dagen. Devisen ”first come, first serve” gäller. Så är det något du verkligen vill testa på, så rekommenderar vi dig att boka upp dig redan vid incheck kl. 08.30. Finns ströplatser under dagen, så finns givetvis möjligheten att boka in sig löpande under eventet.

3. Vad ska jag ha med mig till eventet?

Kläder anpassade efter de pass/klasser/behandlingar du önskar deltaga på. Under dagen kommer såväl inom- som utomhus pass att erbjudas. På de inomhuspass där skor krävs behövs därmed inneskor, dvs någon form av sport-/idrotts-/sneakersko.

 

Vill du duscha och byta om under dagen finns flera ombytes- & duschmöjligheter att tillgå.

 

Du tar med egen handduk, duschtvål osv. På utepassen däribland passet ”Är du stark som en bonde?” gäller det att ha kläder efter väder och tänka på ”lager- på- lager” principen. Handskar i form av varmfodrade arbetshandskar eller trädgårdshandskar är att rekommendera. Ett par uteskor/löparskor att byta till. Vi har beställt sol men skulle det eventuellt regna är det alltid bra med en uppsättning regnkläder.

 

Till yoga- och andra klasser där yogamatta behövs får ni gärna ta med er egen. Det finns några för utlåning, men de är inte så många så fint om ni kan ta med en egen matta.

 

4. Parfym & dofter – kan jag ha det på mig?

Tänk gärna på våra allergiker och försök undvika alltför starka parfymer och dofter under dagen.

 

5. Energipåfyllning – ska jag ta med mig något ifall jag behöver fylla på med energi under dagen?

I biljettpriset ingår god fika och smarrig lunch och det kommer även finnas möjlighet att köpa lite goa mellanmål/nyttiga snacks. Vet du med dig att du blir lite småhungrig och behöver fylla på energidepåerna när du tränar och rör på dig, så ta gärna med en frukt eller något annat mättande.

 

6. Ingår lunch & fika?

Absolut, det är inkluderat i biljettpriset. Vid incheck till eventet kommer du att få välja om du önskar äta vid 11.00 eller 12.00 den dagen. Om du har några allergier eller andra kostpreferenser vill vi ha dem skickade till oss på info@ullinge.se senast tisdagen den 12 mars. Under dagen kommer mindre mellanmål och nyttiga snacks att finnas för köp i vår bistrobar.

 

7. Var kan jag hitta information under dagen om det är något jag undrar över?

Under eventet kommer Stensjöns IF att finnas på plats som volontärer och i sina matchtröjor syns de tydligt i folkvimlet. Utöver alla utställare och oss på Ullinge går det alldeles utmärkt att fråga dem om allt du kan tänkas undra över under dagen.

 

8. Kommer det tas några bilder under eventet?

Under dagen kommer vi ha en fotograf på plats för att dokumentera eventet. Om det är som så att du inte önskar vara med på bild kan detta meddelas redan vid incheck, så löser vi det.

 

9. Hur tar jag mig till Hotell Ullinge och eventet?

Med tanke på Ullinges natursköna läge är det nästintill en nödvändighet att ta bilen till eventet. Dock är våra parkeringsmöjligheter något begränsade varför vi rekommenderar och uppmanar er att samåka i så stor utsträckning det går. Ett trevligt såväl som hållbart alternativ som gör gott för alla. Vägbeskrivning till Hotel Ullinge hittar du här.

 

Under dagen kommer vi ha ett helt gäng fantastiska volontärer från Stensjöns IF på plats. De kommer guida dig vid ankomst och ansvara för parkeringen. Skulle vår hotellparkering bli full, finns även möjlighet att parkera vid Kulla Kapell, som ligger endast 3 minuter från Ullinge. Vägbeskrivning till Kulla Kapell hittar du här. Våra volontärer från Stensjön kommer ha en shuttle service i gång under eventet, så att ni får transport till & från parkeringen.

 

10. Hur ser tillgången till Internet ut på Ullinge?

På hela Ullinges område finns det tillgång till wifi. Det är Ullinges gästnätverk som du har tillgång till och inget lösenord behövs för att komma åt det.

 

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkomna att mejla info@ullinge.se eller ringa 0381 – 810 60. Hotel Ullinge tillsammans med Eksjö.nu och alla fantastiska aktörer inom hälsonätverket hälsar dig varmt välkommen till premiären av hälsoeventet Hälsa på höglandet!

bottom of page